Νέα

Διαφημιστικά είδη για χώρους εστιάσης με την επωνυμία σας.

Περιγραφή: Ένα σετ ποτηριών κρασιού, ένα

Τα διαφημιστικά αξεσουάρ με την εκτύπωση του λογότυπου σας είναι ένα υπέροχο δώρο για όλες τις περιστάσεις. Είτε μιλάμε για μια καφετέρια είτε για ένα εστιατόριο οι επιλογές είναι άπειρες και όλες μπορούν να σας προσφέρουν διαφήμιση.

Διαφημιστικά αξεσουάρ κρασιού για τους λάτρεις του κρασιού

Την επόμενη φορά που θα θέλετε να ανοίξετε ένα μπουκάλι κρασί και να σερβίρετε τον πελάτη, μπορείτε να έχετε τα δικά σας λογοτυπημένα ανοιχτήρια κρασιού. Οι επιλογές είναι άπειρες και το μόνο που μένει είναι να διαλέξετε το διαφημιστικό σας σετ ανάλογα το ύφος τους μαγαζιού σας. Μπορείτε να δώσετε και κάποια απο τις επιλογές αυτές ως ένα υπέροχο διαφημιστικό δώρο στους πελάτες σας κατα την αποχώρηση τους απο το μαγαζί.

Διαφημιστικά ποτήρια και είδη μιας χρήσης με το λογότυπο σας

Βρείτε απίθανες κούπες και φλυτζάνια για τον κάφε όπως και μιας χρήσης αναλώσημα (ποτήρια, χαρτοπετσέτες και μαχαιροπίρουνα) τα οποιά θα έχουν επάνω το εταιρικό σας λογότυπο. Δώστε βάση στην λεπτομέρια του τραπεζιού και φτιάξτε λογοτυπημένα διαφημιστικά είδη για κάθε περίσταση.

Ένδυση για χώρους εστίασης

Πέρα απο την όμορφη εικόνα που θέλετε να έχει το μαγαζί σας, θα πρέπει να υπάρχει αντίστοιχα και μια κομψή στολή εργασίας για τους υπαλλήλους σας. Βρείτε τα ρούχα εργασίας που ταιρίαζουν στην αισθητική της επιχείρησης σας και εκτυπώστε ή κεντήστε το εταιρικό σας λογότυπο. Σε εμάς θα βρείτε διαφημιστικά μπλλουζάκια και polo μπλουζάκια υψηλής ποιότητας καθώς και μια τεράστια γκάμα με διαφημιστικές ποδιές σερβιτόρου.

Είδη Σερβιρίσματος και είδη μπάρ

Συνδυάστε την καινοτομία και τη δημιουργικότητα σας με την εμπειρία και τις γνώσεις των εξειδικευμένων υπαλλήλων μας. Η συνταγή για μια επιτυχημένη διαφημιστική καμπάνια! Ξεκινήστε να μαγειρεύετε μερικούς πιο έξυπνους τρόπους για να προσελκύσετε νέες επιχειρήσεις με τα επώνυμα μαγειρικά σκεύη και αξεσουάρ μας. Θ βρείτε απο διαφημιστικούς καταλόγους μενού μέχρι και όλα τα αξεσουάρ για το μπαρ σας.

Είτε έχετε λοιπόν κάποια καφετέρια είτε κάποιο ετσιατόριο – μπάρ, σας έχουμε την λύση για όλα τα διαφημιστικά είδη και είδη προβολής της εταιρίας σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνίσετε με την ομάδα μας και θα σας παρέχουμε οποιαδήποτε διευκρίνηση.