Νέα

Eco Workplace – Η γραφική ύλη στην καλύτερη της μορφή.

Ανακαλύψτε την Γραφική ύλη καθώς και τα οικολογικά διαφημιστικά δώρα μας, πάντα με την δυνατότητα εκτύπωσης του λογοτύπου σας.

Η μετάβαση προς ένα πιο πράσινο και βιώσιμο μέλλον δεν είναι απλώς μια επιλογή – είναι μια επιτακτική ανάγκη! Και το καλύτερο; Μπορούμε όλοι να προσφέρουμε στην προσπάθεια αυτή, κάνοντας μικρές, αλλά σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητα και τον επαγγελματικό μας χώρο. Από τη στιγμή που επιλέγουμε οικολογικά είδη γραφείου μέχρι την αποστολή οικολογικών εταιρικών δώρων, κάθε κίνηση μετράει προς το στόχο ενός πιο πράσινου πλανήτη.

Εμείς σας προτείνουμε παρακάτω μερικές προτάσεις – Bestseller με βάση τα πιο οικολογικά διαφημιστικά δώρα μας.

Οικολογικά notebook με σπόρους

Αυτή την σειρά την έχουμε λατρέψει κάθως συμπεριλαμβάνει σπόρους πεύκου. Αντί λοιπόν να πετάξετε το χαρτί στα σκουπίδια, δώστε μια νέα πνοή στον πλανήτη. Το δέντρο σας θα μεγαλώνει περίπου 30cm το χρόνο.

Οικολογικά μολύβια – το φυτευόμενο μολύβι

Σίγουρα έχετε ακούσει για αυτά τα μολύβια καθώς είναι απο τα πιο οικολογικά είδη γραφής που υπάρχουν αυτή την στιγμή. Το κάθε μολύβι διαθέτει κάψουλα με σπόρους οπότε στο τέλος της χρήσης του μπορεί να φυτευτεί και να δώσει ζώη. Ιδανική επιλογή για τα εταιρικά δώρα συνεδρίων σας.

Οικολογικό στυλό απο άχυρο

Τα πιο αγαπημένα μας στύλο απο την μας γραφική ύλη είναι τα οικολογικά κάθως πέρα απο τα πολύ καλά τους υλικά έχουν και μια πολύ όμορφη αισθητική. Είτε στυλό απο ξύλο είτε στυλό απο ανακυκλώσιμα υλικά, σας υποσχόμαστε ότι το αποτέλεσμα τις εκτύπωσης σας θα σας ενθουσίασει.

Οικολογικά διαφημιστικά USB

Βρείτε USB απο οικολογικά υλικά όπως το αγαπημένο μας –

Οικολογικό ξύλινο κομπιουτεράκι

Χρήσιμα για σχεδόν οποιοδήποτε κοινό κι αν στοχεύετε, θα βοηθήσουν τους πελάτες σας να βρουν τις λύσεις που χρειάζονται. Κάθε φορά που πρέπει να βρουν τη σωστή απάντηση, θα θυμούνται επίσης ότι γνωρίζετε πώς να βρείτε αποτελεσματικές, αξιόπιστες λύσεις. Το αγαπηνένο μας σίγουρα είναι το κομπιουτεράκι απο μπαμπού!

Φύτεψε με ! Οικολογικά memo

Απο την ίδια αγαπημένη μας σειρά είναι και τα Memo set με σπόρους τα οποία στο τέλος τις χρήσης τους μπορεί το μπλόκ να φυτευτεί στο χώμα και να ανθίσει! Εκτυπώστε το εταρικό σας λογότυπο και κάντε το καλύτερο οικολογικό διαφημιστικό δώρο στους συνεργάτες σας.

Βρείτε περισσότερες ιδέες μέσα απο το site μας και ρωτήστε μας για τα επόμενα οικολογικά δώρα γραφείου σας για τους υπαλλήλους και τους πελάτες σας!